Oasele bine spalate ,se pun la fiert in cca 4 l de apa rece in care am pus un praf de sare si se spumeaza cu spumiera,dupa primul clocot.Zarzavatul se curata si se spala apoi se taie marunt .Stevia se opareste cu apa fiarta sau chiar se da intr-un clocot,apoi se scurge si se taie fasii subtiri.
Dupa ce oasele cu carne au fiert cam 15-20 minute ,se adauga si zarzavatul taiat marunt si se lasa sa fiarba la foc domol cam 30 de minute,apoi se adauga sucul de rosii si borsul,se potriveste gustul de sare si se lasa sa mai fiarba 10 minute dupa care se adauga orezul bine spalat si stevia oparita si taiata fasii subtiri.Se lasa sa mai fiarba inca 10-15 minute apoi se opreste focul si se presara verdeata taiata marunt si se drege ciorba cu oul batut bine,peste care se toarna cate putina ciorba fierbinte si apoi se toarna in oala.Se serveste fierbinte.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise