Ciorbă de miel reţetă

Ciorbă de miel reţetă

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Ciorbă de miel reţetă

Ingrediente

  • Gatul,partile mai subtiri ale picioarelor,capatana,cateva bucati de coasta si mate
  • ceapa verde
  • morcov
  • pastarnac
  • telina
  • leustean si tarhon verde
  • sare
  • un ou
  • bors

Mod de preparare

Gatul,partile mai subtiri ale picioarelor, capatana, cateva bucati de coasta,se spala bine,se portioneaza corespunzator si se pun la fiert cu apa rece.Eu pun si cateva intestine spalate,curatate foarte bine si taiate marunt.Sunt delicioase.Dupa ce a clocotit si se ia spuma,se adauga ceapa verde tocata marunt, morcov, pastarnac,telina tocate marunt sau date pe razatoare. Cand carnea este deja fiarta se adauga o lingura de orez si se lasa sa fiarba in continuare pana cand orezul este fiert.Se adauga ,bors dupa gust si se potriveste de sare.Borsul intotdeauna se da in clocot inainte de a se pune in ciorba.Se drege cu un ou simplu batut bine sau cu ou amestecat cu putina smantana si se adauga leustean si tarhon verde.

Intestinele de mielut care raman de la ciorba, le tai marunt si le amestec cu mujdei,sare si condimente.Sunt delicioase.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise