Curatam legumele de coaja, le spalam foarte bine si le taiem cubulete.
Curatam legumele de coaja, le spalam foarte bine si le taiem cubulete.
Intr-o oala de 4 litri punem 2 linguri de ulei la incins. Calim in el ceapa , morcovii , patrunjelul,pastarnacul si telina . Le calim pana prind putina culoare ,se rumenesc .
Adaugam carnea taiata bucati mai mici sau mai mari , dupa cum doriti. Amestecam de cateva ori si turnam apa fierbinte . Va incepe foarte repede sa fiarba.
Lasam sa fiarba circa 20 minute,dupa care adaugam cartofii taiati cuburi si ardeiul .
In timp ce fierbe noi decojim rosiile (le tinem putin in apa fierbinte ca sa se decojeasca mai usor ) ,le taiem si pe ele cat mai marunt . Adaugam in ciorba mazarea (congelata am avut eu) si rosiile .
Lasam sa fiarba la foc mic pana cand sunt fierte legumele si carnea .
Cand sunt fierte adaugam borsul si gustam. Asezonam cu sare si piper dupa gust.Mai lasam sa mai clocoteasca de cateva ori.
Frunzele de leustean si patrunjel le tocam marunt si le adaugam in ciorba .
P.S Daca doriti carnea de miel se poate oparii inainte sa fie pusa in ciorba. Pentru asta puneti la fiert apa si cand apa fierbe punem carnea de miel. Oprim focul si lasam cateva minute. Se strecoara si se pune carnea direct in ciorba fierbinte.
Pofta buna !!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise