Ciorbă de miel reţetă

Ciorbă de miel reţetă

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • carne de miel
  • 2 buc morcov
  • 1 buc radacina de patrunjel
  • 1 buc de telina
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi de macrici
  • 1 legatura leustean
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala carnea de miel si se pune la fiert. Intre timp, se spumeaza supa. Cand carnea este fiarta, se scoate pentru a se dezosa.

In apa, se adauga ceapa taiata marunt si zarzavaturile (morcovii, patrunjelul si telina). Se fierb.

Cand sunt fierte, se adauga si carnea dezosata in supa. Se asezoneaza de sare si piper dupa gust. Se taie macriciul si se adauga si el in oala. La final, se pun frunzele de leustean.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise