Ciorbă de miel reţetă

Ciorbă de miel reţetă

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Ciorbă de miel reţetă

Ingrediente

  • carne de miel
  • 2 buc morcov
  • 1 buc radacina de patrunjel
  • 1 buc de telina
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi de macrici
  • 1 legatura leustean
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala carnea de miel si se pune la fiert. Intre timp, se spumeaza supa. Cand carnea este fiarta, se scoate pentru a se dezosa.

In apa, se adauga ceapa taiata marunt si zarzavaturile (morcovii, patrunjelul si telina). Se fierb.

Cand sunt fierte, se adauga si carnea dezosata in supa. Se asezoneaza de sare si piper dupa gust. Se taie macriciul si se adauga si el in oala. La final, se pun frunzele de leustean.

Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie

Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...

Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparat

Salata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...

Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasa

O reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise