Ciorba de loboda

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr loboda(eu am avut congelata)
  • 500 gr carne afumata
  • 3-4 cartofi
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • cateva rosii sau bulion
  • 2 morcovi
  • patrunjel verde
  • 1 l bors
  • 100 gr fidea
  • 1 ou
  • sare

Mod de preparare

Se pune la fiert carnea in apa,se ia spuma (daca este necesar),si se adauga pe rand legumele,mai putin loboda.Eu le-am adaugat aproape intregi pt ca la sfarsit le-am pasat.Dar inainte faceam aceasta ciorba taind fiecare leguma in cubulete si le prajeam adaugand in ciorba toata prajeala.Cand legumele si carnea au fiert,se scot morcovii,ceapa,ardeiul si rosiile si se paseaza.Cartofii raman in cuburi.Se adauga loboda taiata si se mai lasa 10-15 minute.Intre timp se bate oul cu un praf de sare si un pic de patrunjel verde taiat.Se fierbe borsul si se adauga in ciorba,se potriveste de sare si se adauga fideaua.Se mai lasa 2-3 minute,dupa care se adauaga oul batut,putin cate putin si amestecand continuu cu o lingura de lemn.Se serveste la masa cu smanatana si ardei iuti,dupa plac.Pofta buna!

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise