Ciorba de loboda

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg loboda,
  • un litru de bors,
  • o ceapa,
  • un galbenus,
  • 150 ml iaurt,
  • orez,
  • sare, piper,
  • facultativ: trei catei de usturoi.

Mod de preparare

Spalati si alegeti foarte bine loboda frunza cu frunza, impreuna cu varfurile fragede.

In acest timp fierbeti 2 litri de apa in care adaugati ceapa tocata si orezul .

Cand acestea sunt aproape gata, puneti loboda taiata mai mare si lasati sa clocoteasca 10 minute.

Acriti ciorba cu borsul fiert separat, puneti vasul la o parte si dregeti-o cu o lingurita de “Vegeta” si cu galbenusul frecat cu iaurt.

Puneti sare, piper, usturoi, leustean tocat si acoperiti.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise