Ciorba de leurda cu ochiuri romanesti

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 gramezi leurda
  • 2 l supa de pui
  • 400 ml iaurt 0,1% grasime
  • 4 oua
  • 2 linguri otet
  • 1 buc soric afumat fara grasime
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • sare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Curatam leurda si ii rupem coditele , apoi o spalam bine si o scurgem.

Punem supa de carne in oala Multicooker , adaugam leurda, pasta de gogosari,soricul, sare si piper.

Fixam oala pe programul STEW pentru 30 de minute si o pornim Start( cu capacul inchis).

Intre timp pregatim ouale , punind apa la fiert cu sare si otetul.Cand clocoteste adaugam ,pe rand, ouale si le lasam sa fiarba 3 minute, apoi le scoatem cu o spumiera.

Putem sa fierbem ouale si in ciorba , daca vrem.

Iaurtul il amestecam intr-un bol cu un polonic de ciorba fierbinte, dupa ce am scos oala Multicooker Philips din priza.

Amestecam, potrivim gustul cu sare si piper si putem servi ciorba.

In fiecare farfurie cu ciorba, adaugam cate un ou.

Pofta mare sa aveti !

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise