Carnea se amesteca cu oul, sarea piperul macinat, frunzele de patrunjel taiate marunt (3 ramurele).
Zarzavatul se curata, se spala si se toaca marunt.
Se pune zarzavatul la inabusit in 2 linguri ulei pentru aprox 5 minute, se adauga 2 litri de apa,se adauga sare, se fierbe 30 minute, se incearca zarzavatul daca a fiert, se adauga spagheti.
Se modeleaza perisoarele, se pun in oala de bors si se fierb 15 min, se spumeaza daca este nevoie.
Rosiile se cojesc, se taie marunt si se pun la fiert intr-o craticioara cu borsul, se spumeaza.
Se incearca perisoarele daca sunt fierte, se adauga borsul cu rosiile, se mai fierbe borsul 10 minute, punem si frunzele de leustean si cele de telina.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise