Ciorba de legume cu bors

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cartofi mari
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 telina mica
  • 1 morcov mediu
  • 1 praz
  • 2 linguri de mazare
  • cateva pastai de fasole
  • 2 linguri de ulei (dupa gust, se poate folosi ulei de masline)
  • o mana de taitei cu ou
  • 250 ml. de bors
  • sare si piper dupa gust
  • leusean

Mod de preparare

Se spala si se curata legumele. Cartofii si radacinile se taie in cubulete mici. Praz-ul se taie rondele. Se pun toate legumele la fiert in 3 litri de apa. Se adauga si uleiul, sarea si piperul. Dupa ce legumele au fiert se adauga taiteii si borsul (dupa gust, se poate pune mai mult sau mai putin).

Se mai fierbe 10 min. Se adauga leusteanul tocat si se opreste focul.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise