Legumele taiate in cubulete mici, le-am calit cu putin ulei pana s-au inmuiat.
Legumele tăiate în cubulețe mici, le-am călit cu puțin ulei până s-au înmuiat.
Apoi am adăugat apă, vegeta, sare, piper și frunzele tocate de leuștean.
Când a început să fiarbă, am pus orezul și am acoperit cu un capac.
Le-am lăsat să fiarbă, la final am amestecat smântâna cu un pic de supă răcită, după care am pus-o în oală.
Am lăsat totul să mai fiarbă în jur de 10 minute, iar la final am pus tarhonul tocat mărunt.
Mie îmi place ciorba aceasta cu ardei iuți în oțet.
Poftă bună !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise