Ceapa taiata marunt,se prajeste in cele 3 linguri de ulei.Se pune,apoi, frike(curatata si spalata);se prajeste, cu ceapa putin;se pune sare, piper,un cub de maggi,sau 1 lingurita de vegeta.Se pune apa.Pt.astea se foloseste oala de presiune.Se inchide oala de presiune,se lasa pe foc,dupa ce fierbe 25 minute.Se deschide, apoi cratita,se pun aripile de pui(spalate);se inchide, iar oala de presiune;se lasa inca 20-25 minute(carnea trebuie sa se ia de pe os).Se deschide,apoi cratita,se potriveste de sare si piper;se serveste fierbinte.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise