Se pune apa la fiert, cand fierbe apa se adauga fasolea taiata bucati, foile de dafin si legumele taiate cubulete (se pastreaza o ceapa). Se prepara rantasul din 100 gr. slanina taiata cuburi si prajita, o ceapa tocata marunt, 1 lingura de faina de grau, se calesc putin, apoi se adauga 1 lingura pasta de tomate si se subtiaza cu apa pana devine o crema groasa. Cand e fiarta fasolea se adauga rantasul si se mai lasa 5 minute sa fiarba. Se adauga sare sau vegeta dupa gust, se toaca marunt verdeata si va urez pofta buna! Este excelenta. Slanina ii da un gust deosebit. Daca nu va place o puteti lua din cratita dupa ce s-a prajit.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise