Ciorba de fasole uscata cu tarhon

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g fasole uscata
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1/2 telina
  • 1/2 gulie
  • 2 rosii bine coapte
  • tarhon
  • cimbru
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Fasolea se spala bine si se pune la inmuiat de seara. A doua zi dimineata se arunca apa de pe ea.

Zarzavatul se curata si se taie , ceapa o lasam intreaga( la sfarsit se arunca)

Un morcov il sotam in putin ulei pentru a da o culoare placuta portocalie ciorbei.

Dupa ce morcovul s-a sotat adaugam restul zarzavatului, fasolea , rosiile si apa necesara. Asezonam ciorba si lasam sa fiarba bine toate legumele.

La sfarsit presaram marar verde deasupra.

Cine vrea ca ciorba sa fie mai acra se poate folosi zeama de pe ardeiul iute pus la murat.

Pofta mare !

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise