Ciorba de fasole uscata cu tarhon

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g fasole uscata
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1/2 telina
  • 1/2 gulie
  • 2 rosii bine coapte
  • tarhon
  • cimbru
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Fasolea se spala bine si se pune la inmuiat de seara. A doua zi dimineata se arunca apa de pe ea.

Zarzavatul se curata si se taie , ceapa o lasam intreaga( la sfarsit se arunca)

Un morcov il sotam in putin ulei pentru a da o culoare placuta portocalie ciorbei.

Dupa ce morcovul s-a sotat adaugam restul zarzavatului, fasolea , rosiile si apa necesara. Asezonam ciorba si lasam sa fiarba bine toate legumele.

La sfarsit presaram marar verde deasupra.

Cine vrea ca ciorba sa fie mai acra se poate folosi zeama de pe ardeiul iute pus la murat.

Pofta mare !

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise