Ciorba de fasole cu tarhon

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg boabe fasole alba
  • 1 bucata carne afumata
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • tarhon
  • sare
  • otet

Mod de preparare

Se fierb in 2 litri de apa fasolea aleasa si spalata. Se scurge apa in care a fiert si se pun alti 2 l de apa fierbinte. Se repeta operatia de doua-trei ori. Carnea trebuie spalata bine si tinuta in apa rece mai mult timp pentru a-i scoate sarea. Se pune, separat de fasole, carnea intr-o oala cu apa pentru a da citeva clocote, apoi se pune impreuna cu fasolea. Cind sint atit fasolea, cit si carnea pe jumatate fierte se pune ceapa taiata marunt, morcovul si patrunjelul, de asemenea taiate marunt. Se lasa sa fiarba, se pune sare, se acreste cu otet si se taie tarhon marunt, cit intr-o lingura, apoi se serveste.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise