Alege fasolea si pastreaza doar boabele frumoase si sanatoase. Pune-o la fiert in apa rece.
Intr-un alt vas pune apa la fiert, pt ca apa in care fierbe fasolea trebuie s-o schimbi de 3 ori si sa o inlocuiesti cu apa calda.
Intre timp, pune costita la fiert, separat.
In paralel curata legumele, spale-le si taie-le marunt sau da-le pe razatoare.
Cand fasolea e pe jumatate fiarta si ai schimbat ultima apa, adauga legumele si lingura de delikat, lasa sa fiarba la foc domol vreo 15-20 min, apoi adauga si costita taiata.
La final, adauga otetul, leusteanul tocat marunt si adauga sare doar la nevoie. .
SUGESTIE - daca fasolea e mai veche de anul acesta sau de la magazin, pune-o in apa rece de cu seara. Va fierbe mai repede.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise