Ciorba de fasole

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g fasole (boabe mari)
  • 2 ceape
  • un morcov
  • un pastarnac
  • 2- 3 linguri zarzavat
  • 50 g taitei
  • sare, cimbru
  • bors acru de tarate
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Moi fasolea cateva ore, fierb cate 5 minute in 3-4 ape, apoi le fierb 20 minute in oala sub presiune, in care adaug un mrcov, o ceapa,o radacina de pastarnac. Separat calesc o ceapa, adaug radaciile fierte cu fasolea date pe razatoare, zeama in care au fiert legumele si o mana de taitei. Cand taiteii sunt aproape fierti, adaug fasole, zarzavat si las sa dea un clocot pentru a obtine gustul dorit. Condimentez, acresc, cu bors acru din tarate, mai las 5 minute la foc, presar cu verdata si e gata ciorbita. Servim cu smantana sau ca atareca e foarte buna. In post merge foarte bine.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise