Ciorba de dovlecei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2-3 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 1 pastarnac mijlociu
  • 3-4 rosii
  • un pumn de fasole verde 500 gr dovlecei
  • 2 oua
  • ulei sare
  • piper
  • marar vede tocat marunt.

Mod de preparare

Se pune apa la fiert( 3litri) ,se adauga morcovii rasi,ceapa taiata cuburi mici,pastarmacul ras si fasolea rupta bucatisi se fierbe pana ce fasolea e aproape gata.Se adauga la urma dovleceii taiati cuburi mari( acestia fierb mai repede).Se rad rosiile si se calesc cateva minute in ulei si se toarna peste ciorba,se bat ouale si se toarna si ele in supa clocotinda.Se condimenteaza ,iar la urma se adauga mararul proaspat.Dupa preferinta se poate condimenta si cu bors.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise