Ciorba de castraveti murati cu scaricica afumata

Spalam si curatam legumele, apoi le tocam cubulete si/ sau felii.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 borcane de castraveti murati de vara
  • 500 g scaricica afumata
  • 800 g cartofi
  • 400 g morcovi
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei capia
  • 2 ardei grasi verzi
  • 2 cepe
  • sare
  • 2 legaturi marar

Mod de preparare

Spalam si curatam legumele, apoi le tocam cubulete si/ sau felii.

Tocam si scaricica cubulete.

Intr-o oala incapatoare, calim ceapa si ardeiul in ulei incins, adaugand apoi morcovii si scaricica. Dupa ce le calim cateva minute, adaugam cartofii si acoperim cu apa. Cand sunt fierte legumele, adaugam castravetii feliati, zeama lor si asezonam cu sare daca este cazul. Lasam sa dea cateva clocote, aruncam in oala mararul tocat si oprim focul. Servim cu iaurt.

Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise