Ciorba de cartofi cu zeama de pe muraturi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 1 morcov
  • cite un varf de cutit de:
  • - turmenic
  • - cumin verde
  • - boia iute
  • sare
  • piper
  • zeama de pe muraturi
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Cartofii se curata si se taie cuburi.

Morcovul se curata si se razuieste.

Ceapa se curata si se lasa intreaga.

Gogosarul se taie feliute subtiri.

Intr-o oala se pun legumele si apa necesara pentru ciorba. Se adauga condimentele si lasam sa fiarba pina ce toate legumele sunt fierte.

Cand ciorba este fiarta adaugam zeama de pe muraturi sau zeama de varza dupa gust si presaram patrunjel verde deasupra.

Pofta mare !

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise