Ciorba de burta cu legume frulate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g de burta
  • deja curatata (se gaseste in comert)
  • 1 os devita de vreo 200g
  • 1 ceapa 1 ardei gras
  • 2 morcovi 1pic de telina
  • 100 ml smantana
  • 2 galbenusuri
  • 3 linguri de ulei
  • 3 linguri de otet
  • 2 catei de usturoi
  • sare si piper.

Mod de preparare

Se pune la fiert cu 2 litri de apa si sare, burta impreuna cu osul, timp de 30 minute,dupa care adaugam legumele taiata destul de mare (eu le tai in doua)mai fierbem timp de 25min. Se scot legumeledin ciorba, si se fruleaza bine pana ce devin omogene, dupa care se adauga din nou in ciorba si mai fierbem 5 minute.tragem oala de pe foc si preparam smantana cu galbenusurile amestecate bine se adauga la ciorba amestecand usor(nu trebuie sa mai fiarba deoarece oul si smantana se taie)se adauga uleiul si otetul, iar usturoiul si-l adauga fiecare dupa gust.aceasta ciorba iese cremoasa si sper foarte gustoasa.

Pofta buna!

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise