Se iau doua oase de vita, se sparg si se pun la fiert, separat intr-o oala se pune burta de vita spalata bine dar intreaga la fiert. Dupa ce au fiert bine oasele, se strecoara zeama intr-o oala mai mare, burta se taie fideluta si se pune in zeama in care au fiert oasele, se mai adauga am 1 litru de apa, se pune Maggi Intensavor si 2 linguri de otet. Cand este bine fiarta burta, se amesteca 3 galbenusuri de oua cu 300 gr smantana se pune peste ciorba, se mai da un clocot si se potriveste de sare si otet. Se opreste ciorba si se pun albusurile batute spuma. Se poate servi si cu mujdei de usturoi separat. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise