Ciorba de burta

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 kg de burta de vita
  • 500g oase de vita
  • o ceapa
  • o jumatate de ardei rosu
  • 1-2 morcovi
  • telina sau pastarnac dupa preferinta
  • 5 catei de usturoi
  • 300 grame smantana
  • 2 galenusuri
  • otet
  • ulei
  • sare piper.

Mod de preparare

Se taie burta fasii cat timp este congelata. Se taie ceapa si ardeiul rosu si se curata morcovii si se dau prin razatoare. Legumele se calesc intr-o lingura de ulei cam 2-3 minute. Se pune la fiert burta si osul si se lasa sa fiarba cam 45 de minute cu un praf de sare, se pot adauga in cratita si telina si pastarnacul in bucati mari, ca sa se le poti scoate la sfarsit

Dupa ce s-a fiert carnea, se adauga legumele calite si se lasa sa fiarba inca un clocot.

La sfarsit, dupa ce opresti focul, se adauga usturoiul, smatana, galbenusul si otetul, toate amestecate, patrunjel.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise