Ciorba de aripioare

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • • 1 kg aripioare de pui
  • • 1 cartof mare
  • • 2 cepe potrivite
  • • 1 ardei rosu mare
  • • 2 morcovi
  • • 100g varza murata
  • • 1 litru zeama de varza
  • • 30g orez
  • • 2 linguri pasta de tomate
  • • 2 linguri vegeta
  • • sare
  • • piper
  • • busuioc

Mod de preparare

Se spala aripioarele si se pun la oparit, apoi se schimba apa, si se pun la fiert impreuna cu legumele.

Legumele se spala bine, se curate si se taie cubulete.

Cand acestea incep sa fiarba se adauga orezul, varza murata si zeama de varza.

Dupa 15 min se adauga pasta de tomate si condimentele.

Se mai lasa la fiert 10-15 min si se opreste.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise