Ciorba de aripioare

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • • 1 kg aripioare de pui
  • • 1 cartof mare
  • • 2 cepe potrivite
  • • 1 ardei rosu mare
  • • 2 morcovi
  • • 100g varza murata
  • • 1 litru zeama de varza
  • • 30g orez
  • • 2 linguri pasta de tomate
  • • 2 linguri vegeta
  • • sare
  • • piper
  • • busuioc

Mod de preparare

Se spala aripioarele si se pun la oparit, apoi se schimba apa, si se pun la fiert impreuna cu legumele.

Legumele se spala bine, se curate si se taie cubulete.

Cand acestea incep sa fiarba se adauga orezul, varza murata si zeama de varza.

Dupa 15 min se adauga pasta de tomate si condimentele.

Se mai lasa la fiert 10-15 min si se opreste.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise