CIORBA DE ARDEI UMPLUT

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g carne tocata, 1 cescuta pt. cafea cu orez, 1 ou crud, piper, sare, boia, 1 lingura faina alba, vegeta dupa gustul fiecaruia.
  • Zarzavat: 2 cepe mai mici, 4-5 morcovi, 2-3 patrunjei radacina. Mai avem nevoie de inca o cescuta pt cafea cu orez, 1 legatura frunze de patrunjel, sare, 250- 300 ml bulion, optional smantana.
  • Pt umplut 12-14 ardei mai mici, la care scoatem interiorul sa putem umple cu carne.

Mod de preparare

Punem la fiert intro oala de 3-4 litri zarzavatul curatat, spalat, taiat cubulete. Cand fierbe zarzavatul adaugam ardeii umpluti, pe care ii pregatim intre timp. Tot acum adaugam in ciorba orezul spalat bine si scurs de apa. Lasam ciorba sa fiarba la foc potrivit 20-25 minute pana se fierbe orezul. Dupa ce stingem focul, adaugam patrunjel tocat marunt si optional se poate consuma ciorbica cu 1-2 linguri smantana, care se adauga la servire, in farfurie.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Mucenici moldovenesti

Mucenici muntenesti

Reteta de mucenici muntenesti. Cum faci acasa reteta de mucenici muntenesti.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise