se curata,se parlesc(putin) si se taie in jumatate(pe lung)picioarele de porc si se pun la fiert pana se desprinde carnea de pe ele,se scot din oala si se curata de pe os toata carnea(atat cat este)si se taie bucatele mici,intre timp in zeama care a mai ramas(daca este putina mai punem apa) se pune cartoful,morcovul si telina (curatate si spalate) taiate in jumatate si usturoiul,dupa ce au fiert se scot si se paseaza ca pe pireu si se pun inapoi in oala cu carnea si se mai fierbe 5 min.Intr-un castron se pune smantana si se subtiaza cu zeama de la carne(se amesteca continuu) si se toarna peste carne,se acreste cu otet,sare de lamaie (dupa preferinta),dar ff putin,sa nu fie prea acra,sa aibe un gust dulce acrisor,deasupra se pune putin patrunjel verde.Pofta buna
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise