- se dau pe razatoarea mare toate legumele
- se taie frunzele de loboda
- se calesc legumele in uleiul de masline, apoi se adauga treptat apa fierbinte
- se fierb aproximativ 20 minute, apoi se adauga si frunzele de loboda si se mai fierb impreuna inca 10 minute
- intre timp de amesteca oul cu branza de vaci si faina, se adauga sare dupa gust; consistenta trebuie sa fie similara cu cea a galustilor normale, de gris
- dupa ce legumele s-au fiert, se adauga zeama de lamaie ,sucul de rosii si feliutele de prosciutto si se mai lasa la fiert inca 5 minute
- la final se adauga galustile- eu am folosit o lingurita de desert, parca arata mai bine de dimensiuni mai mici
- se mai fierb aproximativ 10 minute, apoi se stinge focul
- la sfarsit se pun frunze de patrunjel sau de telina
Nota: ciorba se poate face si cu bors in loc de lamaie
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise