ciorba cu carne de miel(a la grec)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de miel
  • morcovi
  • radacina de telina
  • ceapa
  • ceapa verde
  • radacina de patrunjel si pastarnac
  • ulei
  • smantana
  • oua
  • orez
  • faina
  • lamaie
  • sare
  • marar verde

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa (3 l) cu sare. Se adauga morcovii, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel si ceapa inabusite in ulei.

Carnea fiarta se scoate separat si se portioneaza. Se continua fierberea , adaugandu-se ceapa,orez si compozitia din galbenusuri, faina, smantana si se mai fierb 10 min.

Se adauga marar verde, suc de lamaie, sare si se continua fierberea inca 5 min.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise