ciorba cu carne de miel(a la grec)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de miel
  • morcovi
  • radacina de telina
  • ceapa
  • ceapa verde
  • radacina de patrunjel si pastarnac
  • ulei
  • smantana
  • oua
  • orez
  • faina
  • lamaie
  • sare
  • marar verde

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa (3 l) cu sare. Se adauga morcovii, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel si ceapa inabusite in ulei.

Carnea fiarta se scoate separat si se portioneaza. Se continua fierberea , adaugandu-se ceapa,orez si compozitia din galbenusuri, faina, smantana si se mai fierb 10 min.

Se adauga marar verde, suc de lamaie, sare si se continua fierberea inca 5 min.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise