ciorba bulgareasca

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi
  • rosii
  • ceapa
  • ardei iute ulei
  • fidea
  • sare
  • lapte
  • boia de ardei dulce
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Cartofii, ceapa si ardeiul iute se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, se adauga boia de ardei, sare, cca 3,5 l de apa si se fierbe totul 20 mn.

Se adauga rosiile , laptele si se continua fierberea inca 20 min. Inainte de sfarsitul fierberii, se adauga fideaua si patrunjel.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise