Se caleste o ceapa potrivita impreuna cu putin ardei gras (rosu si verde), morcovii si
patrunjelul taiati rondele.
Se stinge cu apa rece si apoi se pun oasele de porc (cu putina carne pe ele) impreuna cu telina
taiata in cubulete mici. Cind sint fierte pe jumatate, se fac perisoare mici din carnea tocata
combinata cu ou, sare, piper, un pic de Delikat si un pic de orez. Cind perisoarele sint fierte, se
pune zeama de varza sau borsul(dupa gust) si se mai lasa sa fiarba cca. 15 minute. Se ia de pe
foc si se pune leusteanul tocat marunt.Se serveste ca atare sau cu smintina
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise