Ciorba ardeleneasca de oase afumate

Se spala bine oaselele afumate si se pun la fiert .

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg oase afumate de porc
  • 1 l bors
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceasca orez
  • 300 ml smantana grasa
  • 3 galbenusuri
  • Sare, piper
  • Patrunjel

Mod de preparare

Se spala bine oaselele afumate si se pun la fiert .

Dupa ce au fiert oasele in prima apa, se indeparteaza spuma, se scurg si se pun iar la fiert in apa curata.

Se toaca ceapa marunt, se da morcovul pe razatoare si se adauga impreuna cu orezul la fiert.

Se testeaza zeama si se condimenteaza cu sare si piper.

Se fierbe borsul separat si apoi se adauga peste restul ingredientelor.

Frecam bine smantana cu galbenusurile de ou si un praf de piper si apoi adaugam peste bors.

Se mai lasa borsul sa dea un clocot. La final adaugam patrunjel tocat marunt.

Pofta buna !

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise