Se pune ciolanul bine spalat si curatat sa fiarba in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma, se adauga ceapa, morcovul, pastarnacul si telina si se mai lasa la fiert mic, cu capac, 80-90 minute (in oala de fiert sub presiune 30-40 minute).
Dupa ce carnea este aproape fiarta, adaugati si fasolea verde curatata si spalata si mai lasati 20 minute la foc mic.
Cand carnea este foarte moale se scoate ciolanul pe o tava, se condimenteaza cu curry, paprika, se portioneaza si se aranjeaza pe farfurii. Scoateti si pastaile de fasole verde, asezati-le langa carne, stropiti cu uleiul de masline, condimentati si garnisiti cu frunze de salata verde, vredeata, feliute de usturoi si bucatele de ardei gras rosu.
Pofta buna.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise