Ciolan de porc fiert si afumat la gratar cu busuioc

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Ciolan de porc fiert si afumat la gratar cu busuioc

Ingrediente

  • 1 ciolan dezosat,fiert si afumat
  • cateva crengute de busuioc verde
  • 2-3 linguri piper boabe rosu si alb

Mod de preparare

Se feliaza ciolanul in felii de aprox 1-1,5 cm grosime.Pe grill se aseaza crengutele de busuioc si piperul boabe.Se pun si cateva bucatele de unt.Pe patul de busuioc se aseaza feliile de ciolan si se prajesc la foc mediu.Cand busuiocul incepe sa se inegreasca se schimba cu altul proaspat.

Se serveste cu cartofi prajiti si neaparat cu salata de sezon.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise