1) Fierbe ciolanul în apã fãrã sare, cu foile de dafin si ardeiul iute.
Lasã la fiert cam 30 minute.
Scoate ciolanul si în aceiasi apã fierbe cartofii.
2) Într-o formã pentru cuptor aseazã ciolanul si cartofii si adaugã usturoiul zdrobit, curcuma, si piper.
Toarnã uleiul peste tot si dã la copt, la 200ºC, circa de 20 minute.
3) Între timp pregãteste salata tãiatã feliute, ceapa, morcovul ras si amestecã cu maioneza.
Condimenteazã dupã plac si serveste alãturi de carne.
Poftã mare!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise