Ciolan afumat cu usturoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr ciolan afumat dezosat
  • 1 capatana de usturoi
  • 30 ml ulei
  • 50 gr sos pesto
  • 1/2legatura de marar
  • 2 foi de dafin
  • 20 gr sare
  • 2 gr boabe de piper
  • 2 gr boia

Mod de preparare

Ciolanul se fierbe cu putina sare, foile de dafin, boabele de piper si 2-3 catei de usturoi.

Restul de usturoi se face mujdei la care se adauga boiaua. Dupa ce a fiert ciolanul, se taie feli, iar jumatate din ciolan se ung cu sosul pesto. Se acopera cu restul feliilor si se da la cuptor 10 min.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise