Intr-o cratita, punem paharul de apa si inca o jumatate de pahar de apa si mierea sa se contopeasca.
Intr-o cratita, punem paharul de apa si inca o jumatate de pahar de apa si mierea sa se contopeasca, punem cacao si ciocolata si lasam sa se topeasca si amestecam pana incepe putin sa fiarba; adaugam margarina si lasam sa se raceasca putin.
Adaugam restul ingredientelor si amestecam pana obtinem o compozitie uniforma, dupa care aranjam intr-o forma de chec, sa fie nu prea inalt si lasam sa se raceasca. Servim bucatele felii subtiri.
Din aceasta cantitate, mi-au iesit doua tavi cu ciocolatina.
Este gustoasa si sanatoasa si cui ii place mai multa ciocolata, ii face o glazura de ciocolata deasupra.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise