Ciocolatina

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 gr cacao
  • 150 gr zahar
  • 250 margarina
  • 250 gr zahar pugra
  • 10 oua
  • 3 linguri faina
  • 1 praf copt
  • 6 linguri nuca macinata

Mod de preparare

Glazura:se fierb 100 gr cacao cu 150 gr zahar si 12 linguri de apa pina se ingroasa.Se lasa la racit.

Crema:250 gr margarina se freaca cu 250 gr zahar pudra.Se adauga 10 galbenuse si apoi 3/4 glazura(treptata).

blat: 1/4 glazura se pune intr-un castron cu 3 linguri de faina, 3 linguri de nuca macinata, 1 praf de copt si 10 albuse batute spuma.Albusele se vor bate cu 4 linguri de zahar.

Peste blat se aseaza crema si apoi glazura.Deasupra se rade ciocolata si 3 linguri nuca macinata

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise