Apa ca zaharul se pun pe foc si se lasa sa fiarba aproximativ 5 minute, pana devine un sirop. Apoi se ia de pe foc si se adauga untul taiat bucati, se amesteca pana se topeste. Se adauga dupa preferinta fiecaruia stafide, nuci, etc. Se cerne laptele praf si cacaoa peste acest sirop. Se amesteca foarte bine si repede sa nu se intareasca si sa nu se faca cocoloase.
Daca vrei sa fie alb nu adaugi cacao si reteta se face la fel.
Tava trebuie pregatita cu o foie de plastic si peste putin de unt. Se pune ciocolata .
Se lasa sa se raceasca 12 ore daca rezista, dar la mine nu a rezistat, ca sa fie buna, buna.
Pofta buna sa ai!
Ma gasiti si pe blogul meu culinar www.buntati-culinare.blogspot.com
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise