Ciocolata de casa

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g unt
  • 250 g lapte praf
  • 100 g cacao
  • 500 g zahar
  • 150 ml apa/lapte
  • unt ptr uns tava
  • alune/nuci

Mod de preparare

Se amesteca foarte bine untul cu laptele praf si cacaoa,pana se formeaza o pasta omogena.

Se fierbe un sirop din zahar cu apa/lapte pana se leaga ca dulceata.

Dupa ce se raceste,se toarna cate putin peste pasta si se adauga si alunele/nucile.

Tava se tine minimum 12 ore la 0 grade.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise