Ciocolata calda cu frisca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:500 ml lapte
  • 2 linguri cacao
  • 50 gr zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 galbenus
  • 200 ml frisca batuta
  • scortisoara
  • cacao pentru ornat.

Mod de preparare

Se pune laptele la fiert.

Se bate galbenusul,zaharul,cacaoa cernuta si zaharul vanilat.Dupa ce se omogenizeaza se pune treptat cate putin lapte fierbinte,amestecand continuu.

Se toarna in cesti,se orneaza cu frisca si scortisoara sau cacao.

Se serveste imediat.

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise