Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.
Pe tava cu o foaie de pergament se pun cite 2 rotunduri de aluat se ung cu salata sau pasta si deasupra se pun 1-2 felii de brinza galbena sa acopere aproape toata suprafata si se pun felioare de masline peste toata suprafata si se dau la copt intre 25-30 de minute.
Ies minunate foarte gustoase si trebuie consumate cit sint calde.
Salata gatita o aveti pe site meu salata matbuha.
Salata fiarta-1vinata curatata de coaja si taiata cubulete.
2-3 ardei rosii-taiati cubulete
4-5 rosii-taiate cubulete
1ceapa potrivita taiata cubulete
1ardel verde iute taiat marunt
2-3 catei de usturoi
Se pun ardei intr-o cratita mare in care am incins ulei nu mult 3-4 linguri preferabil de masline,cit se prajesc putin adaugam si ardelul iute dupa care vinata si ceapa si la urma rosiile si usturoi.Se lasa sa fiarba se adauga 1 foaie de dafin si 2-3 boabe de enibahar si se lasa sa fiarba pina ce incepe sa scada lichidul si legumele sint fierte se pune la punct la gust si se lasa sa se raceasca.Se pastreaza in frigider citeva zile intr-un vas inchis ermetic.
Asta-i varianta mea la zacusca, la noi legume sint tot anul si pot pregati in fiecare saptamina.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise