Ciambelone(chec...)

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ai nevoie de:
  • -6 oua
  • -350 gr.zahar
  • -1 lamaie
  • -100 gr.unt sau 1 pahar ulei
  • -1 pahar lapte
  • -2 plic.praf copt
  • -cacao
  • -faina cat cuprinde

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele in afara de cacao(fara ca ouale sa fie batute separat spuma)dupa care se imparte compozitia in 2 parti si se pune cacao in una din cele 2 parti,apoi se toarna in tava tapetata cu ulei sau unt si faina si se da la cuptor pt.aprox 35-40min.

P.S:eu am folosit o tava speciala pt.ochiurile aragazului meu dar se foloseste si la cuptor.

P.S:Am uitat sa fac o poza cu toate ingredientele.scuze

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise