Chiftelutze de ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500gr ciuperci
  • 200gr cascaval
  • 2 cepe
  • marar,patrunjel
  • 200gr pesmet
  • 1 ou
  • faina
  • delikat
  • piper
  • ulei ptr.prajit

Mod de preparare

Se curata ciupercile,se spala,apoi se lasa sa se scurga,dupa care le tocam marunt.Taiem ceapa si o punem la calit cateva minute, dupa care adaugam si ciupercile.

Le lasam la calit pana mai scade zeama lasata de ciuperci,dupa care lasam sa se raceasca.

Tocam mararul si patrunjelul si il adaugam in ciuperci( sa fie racita compozitia),cascavalul ras pe razatoarea mica,adaugam si oul,delikat,piper,o lingura de faina si jumatate din cantitatea de pesmet.

Se modeleaza chiftelute care se trec prin cantitatea de pesmet ramasa si apoi se prajesc.Asezati-le pe un prosop de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.Sunt delicioase! Pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise