Am dat pe razatoare toate legumele, dovlecelul l-am stors dupa ce l-am ras, cartoful fiert l-am zdrobit. Am pus feliile de paine sub legume, sa absorba tot surplusul de suc lasat de legume. Am pus putin secretul gustului, am adaugat condimentele, putina sare, daca mai e nevoie, granulele de soia pregatite inainte (fierte cu pitin secret).
Le-am amestecat pe toate si la sfarsit am adaugat pesmet pana am observat ca se leaga toate. Se legau mai bine ca si chftelutele de dulce. Le-am dat forma de chftelute si le-am prajit.
Ca si garnitura am facut un piure de cartofi cu sos de rosii.
Eu am incercat, testat, gustat si mi-a placut, o sa mai fac.
Pofta buna... si daca incercati, suneti-mi si mie parerea, cum vi se par? :P
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise