- facem mai întâi chifteluțele, după o rețetă pe care v-am mai prezentat-o. O amintim din nou, pentru aprofundare. Tocăm ceapa şi mărarul, răzuim cartoful. Atenţie! Scurgeţi-le bine înainte să faceţi compoziţia pentru chiftele.
- spargem oul peste carnea tocată, iar apoi adăugăm ceapa, mărarul şi cartoful. Condimentăm cu sare, piper, cimbru.
- amestecăm bine, iar apoi formăm chifteluțele şi le dăm prin făină
- le punem într-o tigaie cu ulei încins, le rumenim pe ambele părţi
- într-o tigaie facem un sos din apă și bulion, condimente, în care aruncăm 2-3 foi de dafin. Când sosul începe să fiarbă, adăugăm chifteluțele.
- le lăsăm pe foc aproximativ un sfert de oră.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise