Chiftelute din piept de pui si cascaval

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr piept de pui
  • 250 gr cascaval
  • 1 ou
  • 25 gr pesmet
  • 1 lingura faina
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • marar

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala, se dezoseaza si se toaca marunt. Se poate da si pe masina de tocat carne. Cascavalul se rade si se amesteca cu carnea, oul, pesmetul, faina si mustarul. Se omogenizeaza bine iar la urma se potriveste de sare si piper si se adauga verdeata taiata marunt.

Se fac chiiftelute potrivite si se prajesc in ulei incins.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise