Carnea tocata o amestecam cu tarhonul si patrunjelul tocate marunt.Condimentam dupa gust cu usturoi,sare si piper.Daca compozitia vi se pare foarte moale adaugati2-3 linguri de pesmet.Ne umezim mainile cu apa rece si formam chiftelutele in mijloc punand cate o feliuta de cascaval.
Batem cele 2 oua cu putina sare, si adaugam faina cat sa facem o compozitie cu consistenta smantanii,adaugam in ea si o lingura de seminte de susan.
Trecem cu grija chiftelutele prin compozitie, si le prajim in ulei incins la foc potrivit pana cand se rumenesc.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise