chiftelute de peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de peste
  • 2 cepe
  • 1 ardei iute
  • 2 oua
  • 1 cartof
  • 3 legaturi marar
  • 1 ardei gras
  • 2 legaturi patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 ceasca faina

Mod de preparare

Ceapa, cartoful, ardeii se spala si se curata si apoi se taie marunt. Pestele se curata de oase, se spala si se trece de doua ori prin masina de tocat. Se amesteca pestele cu ouale, sarea si piperul, zarzavatul taiat marunt si verdeata. Uleiul se incinge si se ia cate o lingura de compozitie, se tavaleste prin faina si apoi se pun la prajit. Se pot servi simple sau cu sos de rosii facut dintr-o ceasca de bulion cu un pahar de vin si o lingurita de zahar, iar cand da in clocot adaugi otet, dafin si cimbru. Dupa 5 minute se adauga si chiftelutele si se mai fierb 10 minute impreuna.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise