Chiftelute de peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg peste
  • 2 oua
  • 1 legatura patrunjel proaspat tocat
  • 1 legatura marar proaspat tocat
  • 1 lingura pesmet alb
  • 1 ceapa
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se curata pestele bine, se apala, apoi se desoseaza cu atentie si se da prin masina de tocat carne, sau la robot. Se adauga ceapa, verdeata, ouale, sarea si piperul dupa gust, se amesteca totul bine. Se fac din mana chiftelute rotunde (se ung mainile in prealabil cu putin ulei). Se ia o tava de aragaz, se tapeteaza cu hartie pergament si se aseaja chiftelutel, se baga la cuptorul preincins la 180 g C pentru 10 minute, apoi se intorc pe partea cealalta, si se mai lasa inca 10 minute.

Pofta buna.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise