Se toaca si se caleste ceapa, fara a se praji, cu putina apa, se adauga condimentele pentru a se dizolva mai bine.
Intr-un lighean sau castron mai mare puneti carnea tocata, adaugati ceapa calita, 2 oua, verdeata tocata si pesmetul sau painea inmuiata. Omogenizati bine compozitia.
Cu mana uda formati chiftele nu prea mari si asezati-le pe un fund de lemn ud.
Puneti uleiul la incins intr-o tigaie. Dati chiftelele prin faina, aplatizati-le putin cu mana si puneti-le in uleiul incins. Cand s-au prajit pe o parte se intorc, apoi se scot pe hartie absorbanta. Cand s-au prajit toate le aranjati pe un platou si le serviti cu garnitura si salata (eu le-am servit cu piure, sos marinat si salata de ardei copti). Daca vreti sa le serviti in sos marinat, nu le prajiti complet pentru ca le veti clocoti putin in sos.
Pofta buna.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise