Ptr pregatirea sosului
Intr-o cratita prajim o ceapa taiata marunt pina se aureste se adauga bulionul,sosul de chili praful de supa si un pahar de apa se amesteca ca componentele sa se cuprinda si se lasa sa fiarba.
ptr chiftelute.
Se rade pe o razatoare cu gauri mici ceapa si cartoful se adauga la carnea macinata ouale si pesmet se da la gust de sare si piper si se amesteca bine toata compozitia. Cu miinele muiate in apa se ia din compozitie si se fac chiftelute si se pun in sosul de bulion sa fiarba.Sosul trebuie sa acopere chiftelutele si se lasa sa fiarba aproape o ora pe foc mic.Trebuie de acoperit tigaia.Fierbem spagheti dupa indicatiile de pe plic le strecuram si le punem intr-un castron mare si adinc si peste ele adaugam chiftelutele in sos.
Eu prefer sa trec spaghetii intr-un woc mare si sa torn numai sosul de la chiftelute peste ele si sa las ca spaghetiile sa se incorporeze in sos si dupa aceia servesc o portie de spagheti cu chiftelute pe deasupra.Este o mincare pe care copii o iubesc foarte mult.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise